Lokal tobaksforretning solgte vinder-Lottokupon med milliongevinst

6. maj 2019 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

Der er hele fire nye millionærer i både Eurojackpot og Lotto efter weekendens trækninger, og i Sønderborg har en særlig kiosk igen solgt en vinderkupon.

Lørdag aften kom der tre nye medlemmer i millionærklubben hos Lotto. Der var 6 millioner kroner i 1. præmiepuljen, og en heldig spiller havde netop de syv tal, der skal til for at snuppe den præmie.

Den heldige vinder bliver medlem nr. 3.369 af millionærklubben i Lotto.

Den heldige spiller har er købt sin kupon i Petit Tobaksforretning i Jernbanegade og det er ikke først gang, butikken har solgt en særlig heldig kupon.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2016 vandt en heldig spiller 12,5 millioner kroner i Onsdagslotto, som Vikinglotto hed dengang, på en kupon købt i Petit Tobaksforretning.

Danske Spil tager selv fat i den heldige vinder med PLUS-abonnementet.

Der var ingen, der fangede Jokeren lørdag aften, så den er på 16 millioner kr. og kan vindes allerede på onsdag.

1. præmiepuljen i Lotto den kommende lørdag er også på 6 millioner kroner.

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...