Foreningen Als Stenrev og kommunen udsætter stenrevskonference

9. august 2019 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Foreningen Als Stenrev og Sønderborg Kommune har valgt at udsætte stenrevskonferencen, som skulle have fundet sted i denne måned.

”Der var under 50 tilmeldte, og det har vi vurderet var for få til at gennemføre. Vi har dels et ansvar over for de mange oplægsholdere, som havde sagt ja til at komme, dels over deltagerne som jo også har håbet at møde mange kolleger fra andre kommuner, organisationer og foreninger for at udveksle ideer og erfaring. Men vi giver ikke op. Vi vil snarest melde en ny dato ud – det bliver i september 2020”, fortæller Aase Nyegaard, formand for Als Stenrev, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Baggrunden for, at Als Stenrev og Sønderborg Kommune har ønsket at invitere til konference, er de gode erfaringer med at lave nye stenrev i farvandene omkring Als.

6. maj 2024 Kultur, Sydals

Æ Alsinge kørte til Mommark og så sig selv i tv-udsendelse

6. maj 2024 Kultur

Søndag var Æ Alsinge på knallerttur til først Høgebjerg og derefter Mommark Marina – og der er gode forklaringer på begge dele. På Høgebjerg skulle ‘Fidde’, et af prospect-medlemmerne, en lærling, have sit rygmærke – og når det lige skulle udleveres på Høgebjerg, så er forklaringen, at det netop var på Høgebjerg, Als’ højeste punkt, […]

Læs mere...