Sommerpausen er slut – det er jazztid i Det Sønderjyske Køkken

19. august 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På søndag fra klokken 12 er der igen frokostjazz i det Sønderjyske Køkken i Perlegade.

“Her efter sommerpausen er vi tilbage igen i originalopstillingen”, siger Erlings Tjørnelund til SønderborgNYT.

Det er med

Finn Burich, trombone og vokal

Etlef Jacobsen, saxofoner

Hans Jørn Wolff, trommer og vokal

Christoph Cringle, banjo og vokal

Erling Tjørnelund, kontrabas

For 195 kroner reserverer man musik og frokostjazzmenu inklusiv en øl/vand/vin HER på LINKET

Menuen er langtidstilberedt svinekæber på en bund af cremet perlebyg fra Skærtoft Mølle og ost fra Naturmælk og den serveres med sensommersalat

 

 

 

 

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...