Afviser kritik: Petit-kiosken tilbyder ikke nikotinprodukt til gymnasieelever

16. september 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Flere forældre til elever på Statsskolen skriver til SønderborgNYT, at Petit-kiosken i Jernbanegade deler det nikotinholdige produkt ZYN ud til gymanieelever.

“Men det gør vi altså ikke. Produktet er vedlagt nogle blade og desuden står der prøver på disken i butikken”, siger Petit-ejer Kent Hansen til SønderborgNYT.

“Jeg troede at gymnasieelever kunne administrere, at produktet ligger fremme, men det kan de åbenbart ikke – så jeg flytter vareprøverne med det samme”, siger Kent Hansen. Han fortæller videre, at han heller ikke har delt vareprøver ud på eller ved gymnasiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Petit-kiosken har tidligere fået kritik for at sælge tobak til unge under 18 år. Her viste det sig, at unge under 18 fik ældre venner til at købe for sig.

9. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hvad med badebroen ved Fluepapiret?

9. maj 2024 Samfund

Hvad med badebroen? Sådan er der mange mennesker, der spørger Tom Sivertsen, når de besøger Strandens Ishus Badebroen ved Fluepapiret blev hårdt ramt af efterårets stormflod og i takt med, at foråret gik, så begyndte ejeren af Strandens Ishus at blive bekymret for, om der i det hele taget kommer en ny bro. “Heldigvis har […]

Læs mere...