Medgerningsmand i sag om oversavet jagtgevær er anholdt

1. oktober 2019 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 37-årige mand blev anholdt søndag eftermiddag, hvor en større aktionsstyrke fra Syd- & Sønderjyllands Politi iført skudsikre veste rykkede ud til flere adresser i Sønderborg.

Under grundlovsforhøret mandag, sagde den anholdte, at dele af det oversavede jagtgevær, som han selv – ifølge anmeldelserne – skulle have truet med at hente og skyde folk med, lå hos ejermanden, som er en af hans venner i Fynshav.

Foruden er oversavet jagtgevær – fundet på den anholdtes adresse på i Sønderborg centrum – blev der også fundet knive, slagvåben og en machete på hans kærestes bopæl på Rådmandsløkken.

“Så ham var vi ude og anholde vennen og han fremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdag”, siger Jens-Peter Rudbeck fra politiet i Sønderborg.

 

5. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Vi hjælper voldsramte kvinder og børn når de er ude af krisecentret

5. maj 2024 Frivillige

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har en gruppe frivillige, som danner værn om voldsramte kvinder og deres børn, når de er ude af volden og er flyttet fra et krisecenter. “Jeg er uddannet pædagog og stoppede med at arbejde, så jeg kontaktede Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og kom efter en tid i ‘huset’ med i efterværnsgruppen, […]

Læs mere...