Torsdag kan ifølge TV2 Vejret starte med tåge og rimglatte veje

6. november 2019 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Udsigten til tæt tåge har fået TV2 Vejret til at udsende varsel om rimglatte veje i morgentimerne i det sydlige Jylland.

“Efter en kold novemberdag venter os en nat, hvor man især i den sydlige del af Jylland kan få temperaturer et godt stykke under frysepunktet”, fortæller meteorolog ved TV2 Vejret Sebastian Pelt.

“Rimtåge fryser til is, så snart den rammer en overflade som for eksempel en vej. Derfor medfører rimtåge risiko for rimglatte veje”, forklarer Sebastian Pelt.

Der er risiko for tæt tåge med en sigtbarhed på under 100 meter og den er størst i den sydlige del af Jylland, hvor tågen nogle steder kan dannes allerede i nattetimerne og kan blive liggende et langt stykke op ad torsdag formiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den norske vejrtjeneste YR skønner ikke, der kommer frost natten til torsdag – og DMI ser heller ingen frostgrader i deres krystalkugle.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...