Adam & Noah i Alsion med showet Farvel og Tjak

2. december 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den populære stand up-duo takker af for denne gang med showet ”Farvel og Tjak”.

Efter i fem år at have taget temperaturen alle de danske kulturer, om de så spiser flæskesvær eller falafel, takker Adam & Noah af med et sidste brag af et stand up-show. De giver den, hvad tøj og remmer kan holde i Alsion den 12. november 2020, skriver arrangør All Things Live.

Selv fortæller de om showet:

”Hva’ sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer: Live på festivaler, på tv, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak… tjak, fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak, fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor tager de på en afskedsturne, der bringer dem ind om Koncertsalen Alsion. Det gode grin er sikret.’

Vær sikker på en plads – køb billet allerede nu – HER på LINKET

 

 

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...