Hertughavens brugere får julegaver fra En God Jul for Alle

18. december 2019 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

De mennesker, der er i socialpsykiatriens Hertughaven i julen kan se frem til at få en flot julegave fra En God Jul for Alle – og det er sygeplejerske Luise Erichsen fra Hertughaven, som også er med i bestyrelsen hos En God Jul for Alle, der er idékvinden til gaveregnen i Hertughaven.

“En God Jul for Alle hjælper udsatte mennesker til at få en god jul og brugerne her i Hertughaven er jo også udsatte. Og mange af dem har ingen pårørende, de kan holde jul og veksle gaver med”, siger Luise Erichsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere i bestyrelsen havde foreslået, at En God Jul for Alle gav Hertughavens brugere en god julemiddag.

“Men det får de i forvejen, så det ville ikke gi’ mening. Dét, som de mangler, det er at se gaver under juletræet”, siger sygeplejersken.

Julegaverne er købt med omtanke.

“Vi har været ude og handle og jeg synes, det er nogle gode gaver, der kommer under træet”, siger Luise Erichsen.

Nogle kan mene, det ville være bedre med et gavekort til Sønderborg Handel, så hver enkelt selv kunne købe, hvad han eller hun har lyst til.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For nogle af vors brugere er det uoverskueligt at komme ind til byen og købe ind. Flere kan slet ikke klare at være blandt mange mennesker og andre kunne fristes til at købe alkohol, så det rigtige er, at vi har købt gaverne”, siger Luise Erichsen.