Hyggetur på Kær Vestermark – naturvejleder Andreas Hermann viser vej

23. december 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Efter julens og nytårets hyggestunder med god mad og drikke er det velgørende med en frisk gåtur. Og netop sådan én inviteres alle med på søndag den 5. januar kl. 10 på Kær Vestermark. Det er Naturvejlederne Sønderborg, der inviterer og sørger for, at naturoplevelsen krydres med viden om, hvad fremtiden alt vil byde på i det kommende Center for Verdensmål på Kær Vestermark.

Turen starter ved Støvlen, hvor Charlotte Riis Engelbrecht fra Byrådet byder velkommen.

Derefter tager biolog Bent Albæk og naturcenterleder Andreas Hermann over og guider deltagerne ud på en cirka 3,5 km lang tur.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Kær Vestermark rummer en spændende og afvekslende natur med et rigt plante-, fugle- og dyreliv. Mens vi nyder alt det, vil Bent Albæk og jeg fortælle om planerne for det store område, som med tiden i stigende grad vil åbne sig med en række tilbud, muligheder og faciliteter”, siger Andreas Hermann i en pressemeddelelse.

Turen slutter omkring klokken 12.30 ved shelterne tæt på Alssund, hvor der bydes på en kop varm suppe.

Det er gratis at deltage, og alle er velkommen.

 

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...