Vejrudsigten: Plusgrader og tørvejr at nyde fyrværkeriet i

31. december 2019 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Her på årets sidste dag vil vejrforholdene være gode til at sende raketter mod himlen. Selvom nytårsaftensdag begynder blæsende, vil blæsten lægge sig en smule op ad dagen, og det vil ifølge Sebastian Plet, meteorolog ved TV2, være de mest optimale forhold.

“Hvis det er vindstille, er der størst sandsynlighed for, at der bliver dannet tåge. Det er til gengæld ikke noget problem med lidt vind. Det giver lidt omrøring i luften og holder tågen væk. Desuden giver det også lidt udtynding af krudtrøgen, der nogle gange ligger ubehageligt tæt nogle steder”, siger han til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af dagen vil temperaturerne nå mellem fem og otte grader, men når vinden aftager hen mod aften, vil temperaturerne dykke ned mellem en og fem graders varme.

Så der vil være rig mulighed for at nyde aftenens fyrværkeri i plusgrader og tørvejr.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...