Naturskolerne: To dage med vinteraktiviteter i naturen

30. januar 2020 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

To gange i vinterferien inviterer naturvejlederne familier med ud i skoven. Vejlederne vil forberede en masse vinteraktiviteter for forældre med deres børn, ligesom de står klar til at demonstrere og guide i, hvordan man for eksempel snitter i træ eller arrangerer bål. Der bliver også rig lejlighed til at gå rundt på egen hånd til nogle af aktiviteterne.

“Vi hygger os udendørs med bål og natur-orienteringsløb, og sammen med sin mor eller far kan man øve sig i at snitte i træ, måske mens man sidder og hygger sig omkring bålet”, siger naturvejleder Tobias Præstholm Ehmsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han anbefaler, at man medbringer lidt mad, som kan lunes over bålet, så man holder sin egen vinterpicnic i skoven.

De to gange, der inviteres til, er tirsdag den 11. februar kl. 10-15 på Egetofte Naturskole og torsdags den 13. februar kl. 10-15 på Nordals Naturskole.

Det er gratis at deltage – man møder bare op.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...