Sønderborg Golfklub søger sponsorpenge hos kommunen

4. februar 2020 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Golfklub ansøger Sønderborg Kommune om et sponsorat for et af hullerne på klubbens 18 hullers bane. En 1-årig sponsoraftale koster 15.000 kroner, mens en 2-årig aftale koster 11.000 kroner pr. år eksklusiv moms. Som modydelse vil Sønderborg Kommune få sponsorgoder bestående af blandt andet Green Fee-billetter, et årligt sponsorarrangement samt synliggørelse af logo.

At støtte en lokal golfklub falder umiddelbart i tråd med Byrådets Vision 2018-2021 om, at udvikle bæredygtige lokalsamfund og fællesskaber gennem et aktivt idrætsliv og et stærkt foreningsliv, ligesom det harmonerer med den overordnede mission i Idræts- og Fritidspolitikken 2019-2022 om, at skabe gode rammer for udvikling, udfoldelse og samarbejde inden for idræts- og fritidslivet i Sønderborg Kommune, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen indstiller imidlertid til afslag på ansøgningen, da der ikke foreligger et særligt begrundet perspektiv i at indgå en sponsoraftale med Sønderborg Golfklub.

Torsdag skal medlemmerne i udvalget for Kultur, idræt, handel og turisme beslutte, om kommunen skal være golfsponsor eller ikke.