Munch og Broderskabet spiller i Sønderborghus

28. februar 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Anders Munch og resten af Broderskabet har nu været på landevejen med deres Kim Larsen- og Gasolinshow i flere end 20 år og festen fortsætter den 7. marts i Sønderborghus.

Ved koncerten får du også toner og tekster skrevet af Anders Munch selv. Han har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfest, Go’aften Danmark og til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Det kan du vente

Anders Munch vægter den ”rene vare”. Intensitet, dynamik – og der næres dyb respekt for de traditionelle rød-der i musikken. Anders Munch har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik, skriver Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På kopitro vis bevæger Anders Munch sig gennem et univers af sange, der aldrig går i Glemmebogen.

Billetten finder du HER på LINKET

 

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...