Solisterier med ørehængere fra opera og operetter

5. marts 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er garanti for, at flere hundreder mennesker lørdag eftermiddag 21. marts er inficeret af den klassiske musiks ørehængere. Den dag kommer de populære gratiskoncerter, Solisterier, nemlig til Café Alsion med Elsebeth Dreisig, Carol Conrad og Mathias Hedegaard.

De tre sangere og musikere klæder sig i det festlige skrud og smører stemmebåndene til en eftermiddag fyldt med ørehængere fra den klassiske musiks overflødighedshorn fra operaer og operetter, skriver Sønderborg Event.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten foregår fra klokken 14 til 15.

Solisterier tæller gerne et publikum på 300-500 mennesker, så det er en god idé at komme i god tid. Pladserne fordeles efter først til mølle.

Café Alsion tilbyder en lækker frokost, der kan bestilles i forvejen – og så er man sikret en god plads.

Du kan bestille frokosten HER på LINKET

3. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Projekt Spillelyst fejrer sine første 10 år

3. maj 2024 Kultur

Projekt Spillelyst fejrer sit 10-års jubilæum med en særlig koncert, der hylder årtiets musikalske indsats og samarbejde. Koncerten finder sted på Sønderborg Musikskole den 14. maj kl. 19.00 hvor trompetist Per Nielsen vil optræde med orkestret. Per Nielsen har været protektor for Spillelyst siden starten, og har tidligere spillet sammen med eleverne. Projekt Spillelyst blev […]

Læs mere...