Outdoor i Centrum: Tag ud i naturen med kogegrej eller fiskestang

17. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum synes, det er oplagt, at familier tager på ture i naturen nu, hvor vi skal holde afstand til andre. Og Outdoor i Centrum har stort set alt det udstyr, der er brug for, hvad enten man vil ud og lave mad eller på fisketur.

“Jeg synes, at man skal tage ud i naturen og få gode oplevelser med at lave mad sammen. Det kan være familier eller et par venner, der hygger sig i det fri”, siger Peter Uwe Hansen til SønderborgNYT. På  hjemmesiden kommer der løbende tilbud på outdoor-beklædning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kommer hver med nye gode tilbud og synes også, at sønderborgenserne skal kigge på alt vores friluftsudstyr på vores hjemmeside”, siger Peter Uwe Hansen, som håber, at det kan være inspiration til, at folk kommer ud i den friske luft. Enten med en rygsæk, der er fyldt op med madvarer og kogegrej eller med fiskeudstyr.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...