48 børn i den såkaldte nødpasning

20. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Skoler og daginstitutioner er lukket ned på grund af Corna-situationen og status i dag, fredag, er, at 14 ud af 6200 skolebørn er mødt i skole. 34 ud af 2835 børn i dagtilbud er afleveret der, hvor de plejer at blive passet.

På Kløverskolen er der et nødbredskab og det bruges lige nu af én elev.

“Vi er rigtigt glade for, at så mange forældre har taget opgaven på sig. Vi ved, at billedet vil ændre sig og der er også nogle af de børn, som er derhjemme, som vi bliver nødt til at give et andet tilbud”, sagde borgmester Erik Lauritzen på et pressemøde på Rå¨dhuset fedag middag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om hjemmeundervisninger siger han:

“Skolerne har lavet hjemmeundervisning og vi hører, at der sendes rigtigt mange opgaver ud. Situationen er ny for både eleverne og lærerne, så jeg venter der kommer en eller anden balance, så eleverne og deres forældre kan følge med.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...