Corona-krisen ændrer også hverdagene meget for borgmesteren

30. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Corona-krisen og de anbefalinger og påbud, der er fulgt med, har ændret hverdagene fuldstændig for mange mennesker – og blandt dem også borgmester Erik Lauritzen.

“I denne tid er det underligt at komme ind på Rådhuset. Der er meget stille, fordi der kun er ganske få medarbejdere”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.  Han er vant til at have mennesker omkring sig dagen lang og vant til en masse papirer og møder.

“Nu holder jeg møder med krisestaben og jeg tænker tit, at vi burde gøre noget for at stoppe den her krise. Men det kan vi ikke. Andre gange, hvor der har været store udfordringer, så har vi snakket sammen på kryds og tværs og fundet en løsning. Corona-krisen kan vi ikke fikse”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så det er en stor omvæltning fra travle hverdage med masser af møder og en hel masse, jeg skal forholde mig til”.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...