Dartklubben Fluen er Danmarksmestre

11. april 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Dartklubben Fluen er Danmarksmester og selvom det er en titel, som klubben har fået, inden turneringen var spillet færdig, så kalder formanden den for velfortjent.

“På grund af Coronaen blev turneringen indstillet og stillingen blev fastfrosset. Dartklubben Fluen lå med fem point ned til nummer to, så det er helt fortjent, at vores spillere får pokalen”, siger formand Brian Guldmann til SønderborgNYT.

“Fluen har tabt en enkelt kamp i turneringen, spillet en uafgjort og vundet resten”, siger han og tilføjer, at klubben havde sikret sig en slutspilsplacering og dermed en reel chance for at vinde mesterskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spillerne er Allan Bak, Simon Bak, Dennis Lindskjold, Tom Johannsen og Henning von Essen.

“Og vi må ikke glemme deres coach og tavlefører, Lena Rosenkilde, som er en fantastisk hjælp for spillerne”, siger Brian Guldmann.

Dartklubben Fluen er, som mange andre klubber og foreninger, båret af en række frivillige, som gør en stor indsats.

“Når vi har turneringer på hjemmebane, så er der frivillige, som sørger for mad til alle deltagere og de passer også vores bar”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om dartspillet på klubbens hjemmeside.

 

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...