YouSee-ansatte nyder solskinnet ved Borgen

23. april 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

YouSee-butikken i Borgen er lukket ned som følge af Corona-pandemien, men kunderne kan møde et par af medarbejdere i en lille standved indgangen til Borgen.

“Når kunderne ikke kan komme ind i butikken, så er vi kommet ud til kunderne”, siger Mark Hulgreen til SønderborgNYT. Sammen med kollegaen, Mika Bertelsen, står han udenfor i det dejlige vejr og de har haft nogle henvendelser.

“Vi har nogle gode tilbud på abonnementer og så svarer vi på spørgsmål”, siger Mark Hultgreen, som er rigtigt glad for at være på arbejde foran Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Indtil vi åbnede standen torsdag, så har jeg været ved telefonerne i vores kundeservice”, siger han. Det har Mika Bertelsen ikke:

“Jeg er ny hos YouSee, så jeg har fulgt online-kurser hjemmefra og det er rigtigt dejligt at komme ud igen”, siger hun.

På hverdage mellem klokken 10 og 16 står de to YouSee-ansatte klar til at tage en snak med dig.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

27. april 2024 Erhverv, REGIONALT

Fleggaard: Selvom der skal betales dåsepant så forsvinder grænsehandlen ikke

27. april 2024 Erhverv

Den ellers overvejende pantfri grænsehandel bliver senest 1. januar 2029 pantzone. Det skyldes, at EU-Parlamentet i denne uge har vedtaget den såkaldte emballageforordning for alle EU-lande. Dermed forsvinder den særordning, som Tyskland hidtil har haft på området, skriver BT. Hus Fleggaard venter de på at høre om detaljerne for, hvordan ordningen bliver i praksis. ”I […]

Læs mere...