Arnold Busck har indgivet konkursbegæring – alle butikker lukker

27. april 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Arnold Busck har indgivet konkursbegæring og det betyder, at Arnold Busck, som blev Årets butik i Borgen i 2018 ikke åbner, når andre butikker i centret får lov til at slippe kunderne indenfor.

“Likviditeten er sluppet op. Så kort kan det siges. Covid-19 nedlukningen har gjort det umuligt at holde virksomheden kørende. Vi har gjort alt, der står i vores magt for, at virksomheden kunne køre videre, men det har desværre ikke været muligt”, skriver boghandlerkæden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Arnold Buscks hjemmeside har boghandlerkæden i alt 29 butikker fordelt over hele landet.

“Det er med blødende hjerte”, lyder det i pressemeddelelsen, hvor selskabet også forklarer, at man har søgt om delvis lønkompensation.

-Arnold Busck har imidlertid endnu ikke modtaget udbetaling fra de omtalte hjælpepakker, fordi sagsbehandlingen tilsyneladende har varet meget længere end forventet, skriver virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...