Oli spiller Corona-koncert ved idrætshøjskolen fredag aften

7. maj 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag klokken 19:30 giver popmusikeren Oli en af sine populære Corona-koncerter i ved Idrætshøjskolen i Sønderborg. Det sker for at samle penge ind til Morgencafeen for Hjemløse. Olis ønske er at skabe glæde i en tid, hvor der er hårdt brug for håb og kærlighed. Selvom Oli er en ung kunstner, er han med sit Corona-koncept pudsigt nok den musiker, der lige nu spiller flest live koncerter.

Corona har fået danskerne til at blive hjemme, holde afstand og vinke farvel til det meste underholdning. For den unge musiker Oli blev Corona også en musikalsk forløsning og lige nu turnerer han rundt i landet med sine ‘Corona-koncerter’. Som ekstra bonus samler han penge ind til de hjemløse, som er hårdt ramt i disse tider. Initiativet om at samle penge til hjemløse opstod under de første Corona-koncerter, hvor folk begyndte at hejse penge og mad ned ligesom til de gamle dages gårdmusikanter. Det kom helt bag på den unge musiker:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var slet ikke meningen, at vi skulle tjene penge på de her koncerter, så jeg besluttede mig for at donere dem til nogen, der har mere brug for dem end mig. Derfor lavede jeg et samarbejde med Morgencafeen for Hjemløse, for de hjemløse kan jo ikke blive hjemme lige nu”, siger Oli i en pressemeddelelse.

Alle donationer går ubeskåret til Morgencafeen og bliver blandt andet brugt på tøj og mad til de hjemløse. Indtil videre har Oli samlet over 15.000 kroner ind.

Koncerter for sundhedsvæsen og politi

Artiklen fortsætter under annoncen

Corona-koncerterne har været en stor succes. Der er allerede blevet holdt over 20 koncerter og endnu flere er på vej. Faktisk er Olis Corona-koncerter efterspurgt i hele landet. Efter koncerten ved Frihed Allé 21 i Sønderborg går turen videre til Silkeborg, Skanderborg og Århus.

Derudover har han givet koncert på Bispebjerg Hospital for at hylde sundhedspersonalet for deres indsats under Corona-krisen. Næste step er politiet for at sige en kæmpe tak til dem for at passe på os. Når samfundet åbner igen, er det Olis ønske at samle folk til sine shows og koncerter, så vi sammen kan synge for de nye tider.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om Oli

Oliver Genckel Pedersen er en ung upcoming musiker, der er født ind i en musikalsk familie. Oli har skrevet en særlig Corona sang, ”Beautiful”, der handler om, at så længe vi står sammen og gør vores bedste for at passe på hinanden, så skal det hele nok gå.

Læs mere om Oli her på hans hjemmeside.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...