Is i maven til præsentationen af Sønderborg Sommer Revys 2021-hold

22. juni 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag eftermiddag mødte holdet, som skal på scenen i Sønderborg Sommer Revy i 2021 op på Iskonditoriet ved Havnefronten, hvor de hurtigt gik ombord i hver en af de større is, som hjalp med at holde varmen lidt væk.

“Vi har været sammen nogle timer og vi har det sjovt med hinanden”, siger revydirektør Jeanne Boel.

Til det nye hold har Jeanne Boel blandt andre fundet Jesper Lundgaard, som tidligere har været med i Rottefælden. Og Carsten Svendsen er også skrevet på listen.

“Tilbage i 2004 var jeg med i Københavner Revyen og holdt så pause fra revy indtil 2014, hvor Jan Hertz tog med med i revyen i Ganløse”, siger Carsten Svendsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år var han i Hjørring og i år skulle han have været med i Cirkusrevyen.

Carsten Svendsen og Jeanne boel harsnakket sammen en del gange og egentlig ville Carsten Svendsen ikke have spillet revy i 2021. Men det at Coronaen ødelagde 2020 fik ham til at skifte mening.

“Heldigvis ringede Jeanne Boel igen og jeg takkede ja”.

Anden gang på en revyscene

Jeff Scherlund er den næste i rækken af nye på revyholdet i Sønderborg.

“Jeg havde min revydebut i Menstrup Revyen sidste år og det var rigtigt sjovt”, siger Jeff Schjerlund til SønderborgNYT. Hans hjemmebane er musicals.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og de tre herrer, der er kommet til, det er nogle, der virkeligt kan synge”, siger revydirektøren, som kaldet sit team for et hold med mange muligheder, fordi de alle er vidt forskellige og også har noget fælles.

Gode ‘gamle’ Lone Rødbroe

Lone Rødbroe er igen, igen med i Sønderborgs revy.

“Og jeg ville helt sikkert savne Sønderborg, hvis ikke jeg kom med”, siger Lone Rødbroe og tilføjer, at både hun selv og Jeanne Boel jo ved, hvad de går ind til.

“Det bliver aldrig kedeligt eller rutine, fordi det er nye ideer hvert år og dermed nye figurer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og også i 2021 bliver det til en revy, hvor Thomas Pakula er kapelmester.

Efter revyholdet havde spist deres is hos Iskonditoriet gik turen til Hotel Sønderborg Strand, hvor der blev disket op med grillbuffet – hvor kapelmester og skuespillere havde is i maven helt fra start.

Artiklen fortsætter under annoncen