Sommerferien er begyndt – Egens Serie 1-hold er ude af pokalturneringen

27. juni 2020 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Efter en flot, flot indsats måtte Egens Serie 1-hold lørdag forlade turneringen med et nederlag på 0-1 til Danmarksserieholdet fra Kolding Boldklub.

Foran 185 tilskuere på Linak Arena i Guderup bragte Kolding sig foran 1-0 efter 16 minutters spil. Et flot angreb fra Kolding med et brag at et skud op i hjørnet blev dog flot reddet af Egen-målmanden: Men Kolding var hurtige på reposten og scorede, skriver EUI i en pressemeddelelse.

Første halvleg var meget jævnbyrdig, men i 2. halvleg var det Egen, der dominerede. Og hjemmeholdet havde flere oplagte målchancer, der kunne have resulteret i scoring, hvis det ikke havde været for en storspillende Kolding-målmand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Imponerende af Egen-holdet ikke blot at spille lige op med Danmarksserieholdet fra Kolding, men også at presse Kolding-holdet hele 2. halvleg med det ene flotte angreb efter det andet.

Egen-holdet kan nu holde en velfortjent sommerferie.

 

14. maj 2024 Politik, Sundeved

Borgere i Avnbøløsten fik ikke medhold i deres klage

14. maj 2024 Politik

Borgere i Avnbøløsten og omegn har klaget til Planklagenævnet, fordi Byrådet har godkendt kommuneplanen, som blandt meget andet betyder, at et område i Avnbøløsten er lagt ud som perspektivområde for en vindmøllepark. Klageren mente ikke, at Byrådet havde taget højde for den store mængde indsigelser, der var kommet. Nu har Planklagenævnet behandlet sagen og skriver, […]

Læs mere...