Capella Clara synger i Lysabild Kirke

13. juli 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Smukke Lysabild Kirke byder atter på velklang i de gamle hvælvinger, når der er koncert onsdag den 29. juli klokken 19 og denne gang er det med de otte kvinder, der tilsammen udgør det nyeste vokalensemble i Sønderborg, Cappella Clara.

Programmet varer cirka 30 minutter og rummer norske danseviser, svenske lyriske satser, en fabelfortælling om den listige ræv der sættes til at vogte gæs samt nogle af de mest elskede danske aftensange, skriver arrangørerne.

Vi er altså på rundtur i Norden, og samtidig med de lyse klange af kvindestemmer, der hensætter publikum i sand midsommerstemning, vises naturbilleder fra Norge, Sverige og Danmark på de hvidkalkede vægge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cappella Clara ledes af Anne Agerskov og de otte kvinder mødte hinanden i sang for første gang i januar 2020 i Sønderborg og fornøjelsen derved udmøntede sig i et fortsat samarbejde. Kvinderne i koret har forskellig baggrund men alle dyrker musikken på højt niveau i deres hverdag.

Sangerne er Madara Ozola, Julie Schjelde, Ida Hymøller, Anne Agerskov, Stine Möglich, Julie Hansen, Karen Schink og Katrine Schink.

Der lægges 20 kroner i entré ved døren.