Onsdag er der Serie 1 fodbold: Egen UI tager imod Broager UI

18. august 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er ikke hverdagskost med lokalopgør i fodboldens serie 1. Men onsdag aften finder det andet lokalopgør – indenfor tre dage – sted på Linak Arena. I søndags tørnede Egen UI og Gråsten Boldklub sammen, samme sted, med en hjemmesejr på 6-2 som resultat.

Onsdag aften klokken 19 fløjtes kampen mod lokalrivalerne fra Broager UI i gang. Og lokalopgør lever jo deres helt eget liv med masser af intensitet til følge. Broager er nyoprykket i serie 1, de overtog jo pladsen i denne række efter FC Sønderborg, der tidligere i år lukkede ned for deres seniorafdeling, skriver Egen UI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager har imponeret

Og Broager har i de to første kampe imponeret alt og alle, først med uafgjort ude mod Seest og dernæst med en sejr og oprykningskandidaterne fra Fredericia i søndags. Fantastisk flot af Broager, det betyder at Broager nu ligger på rækkens tredjeplads á point med rækkens nummer to Hedensted IF.

“Hjemmeholdet Egen UI topper rækken med sejre i begge de første kampe, så udover at være lokalopgør er det også topopgør i fodboldens serie. Så mon ikke der kommer mange tilskuere til aftenens kamp”, siger Egen-træner Martin Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og skulle det give lidt regn, gør det ikke noget, for vi jo fået en flot ståtribune, så tilskuerne kan stå i tørvejr”.

Martin Prokopek lover underholdende fodbold onsdag aften og både han og spillerne håber at se rigtig mange tilskuere fra hele kommunen på lægterne.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken oo:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...