Nu kan du købe billet til sommerrevyen 2021

26. august 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Corona og Konkurs er ikke en titel, som er værdig for Sønderborg Sommer Revy Show. Vi satser på, at landet er ‘renset’ til den tid og vi så kan sidde sammen og grine. I værste fald iført masker, skriver Sønderborg Sommer Revy Show i en pressemeddelelse.

Nu har Sønderborg Sommer Revy Show åbnet for billetsalget til næste sæsons store sommersatsning, Sønderborg Sommer Revy Show 2021.

Med en ryvybillet, så kan vores trofaste publikum, som jo måtte undvære revy i 2020, hævne sig og få afløb for underholdningstrangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget finder du på Sønderborg Sommer Revy Shows hjemmeside.

I dag hvor billetsalget starter har Sønderborg Sommer Revy Show allerede ‘solgt’ de første 4.000 billetter og det er det antal, der er overført fra i sommer. Mange gode mennesker har nemlig ladet deres billetter overføre i bevidstheden om, at der er revy igen i Sønderborg i sommeren 2021.

 

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...