SønderborgNYT sender live-tv fra byrådsmødet på Dyvig Badehotel

26. august 2020 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrødderne er samlet på Dyvig Badehotel, hvor de holder det månedlige Byrådsmøde, som på grund af Corona-restriktionerne ikke kan holdes i Byrådssalen.

“Vi har holdt to byrådsmøder på Hotel Sønderborg Strand og for at sprede vores støtte til restaurationsbranchen lidt, så holder vi denne gang mødet på Nordals”, sagde borgmester Erik Lauritzen forleden. På Hotel Sønderborg Strand har der været sandwich til byrådsmedlemmerne og det giver en lille omsætning.

Det næste byrådsmøde skal holdes på Sandbjerg Gods.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et af punkterne på dagensmødeprogrammet er, at politikerne skal beslutte, om der skal bygges et nyt Logistik- og Servicenter for op til 130 millioner kroner og de skal også gennem den første behandling af det kommende års budget.

Du kan følge byrådsmødet her.

Mødet begyndte kl. 17.00 og dagsorden for byrådsmødet kan findes via kommunens hjemmeside

19. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Masser af glade børn til Børnefestivalen

19. maj 2024 Samfund

Rigtigt mange børnefamilier nød deres søndag på Ringriderpladsen i Sønderborg, hvor Børnefestivalen havde et væld af oplevelser for børn. Blandt andet kom Hr. Skæg, som havde besøg af flere gæster, som kunne noget helt specielt. Der var en, som kunne tale med dyr, en som kunne holde vejret i flere dage og så også en, […]

Læs mere...