Folkehøring i Sønderborg om grøn omstilling og big data

SønderborgNYT
SønderborgNYT
3. september 2020 Samfund Skrevet af: Redaktion

I dag torsdag den 3. september holder Dansk Industri folkehøring i Sønderborg for borgere, virksomheder, myndigheder og politikere.

Det sker som led i en landsdækkende turne, hvor DI sætter ny teknologi og digitalisering til debat blandt danskerne.

På folkehøringen i Sønderborg skal deltagerne diskutere og udvikle nye idéer til, hvordan vi fremover kan bruge data og digitalisering til at bidrage til den grønne omstilling, skriver DI i en pressemeddelelse.

”Sønderborg er godt på vej mod nullet i 2029, men vi kommer kun i mål såfremt vi styrker anvendelsen af data i vores borger- og virksomhedsinddragelse. Ved at frisætte forbrugsdata får borgerne overblik, og virksomhederne kan udvikle nye forretningskoncepter og skabe grønne jobs. Vi kigger ind i en ny spændende digital verden”, siger Peter Rathje, som er direktør i ProjectZero og som selv holder oplæg på folkehøringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danske virksomheder er generelt blevet dygtige til brug af deres data til udviklingen af deres forretninger. Folkehøringen i Sønderborg sætter derfor fokus på, hvordan vi udnytter den udvikling til at nå i mål med den grønne omstilling.

”Vi vil gerne diskutere, hvordan viden i data – herunder borgernes forbrugsdata – kan understøtte vækst, nye forretningsmodeller, grøn omstilling og et mere bæredygtigt samfund i fremtiden. Vi vil gerne tale med danskerne om, hvordan vi kommer derhen, hvad der er vigtigt, og hvad vi skal være varsomme med”, siger Troels Ranis, branchedirektør i DI Energi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkehøringen finder sted i dag kl. 10.00-15.00 hos Sønderborg Vækstråd.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Cyklist i solouheld

5. maj 2024 112

Søndag middag væltede en 19-årig mand, som kørte på cykel pludseligt på Skovvej i Sønderborg. “Han begyndte at få kramper”, siger et vidne til SønderborgNYT og tilføjer, at det kan være et epilepsianfald. Politiet kom også til stedet og det samme gjorde en ambulance. “Den unge mand blev kørt til sygehuset, men det lader ikke […]

Læs mere...