Hans Pilgaard og hans gæster skal sætte pris på Sønderborg

23. september 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I solrige juni havde Sønderborg besøg af TV2-programmet ’Sæt pris på Danmark’ – og den 30. septmber er det Sønderborg, der sættes pris på.

I programmet tager værten, Hans Pilgaard, imod Michelin-kok Dak Wichangoen og danser Thomas Evers Poulsen, som blandt andet skal gætte priserne på mad og overnatning i Sønderborg og omegn, oplyser HOTEL Sønderborg Kaserne til SønderborgNYT.

Deltagerne lægger ud med et besøg på Dybbøl Banke, hvor de smager på den sønderjyske specialitet ’Solæg’ – efterfulgt af et besøg på Colosseum, hvor de smager og gætter prisen på ’Kong Fiddes livret’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en flot dag med fantastiske optagelser i og over Sønderborg by og havn ankommer deltagerne til et ophold på HOTEL Sønderborg Kaserne. Her bliver de indlogeret på hver sit dobbeltværelse med flot udsigt ud over Alssund – inden turen går videre til Christiansfeld og Haderslev den efterfølgende dag.

Udsendelsen bliver sendt på onsdag 30. september og kan allerede nu ses på TV2 Play.

19. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Masser af glade børn til Børnefestivalen

19. maj 2024 Samfund

Rigtigt mange børnefamilier nød deres søndag på Ringriderpladsen i Sønderborg, hvor Børnefestivalen havde et væld af oplevelser for børn. Blandt andet kom Hr. Skæg, som havde besøg af flere gæster, som kunne noget helt specielt. Der var en, som kunne tale med dyr, en som kunne holde vejret i flere dage og så også en, […]

Læs mere...