Deltag i gratis webinar om, hvorfor du skal skifte til fjernvarme nu

Charlie Lemtorp fortæller om fordelene ved fjernvarme på webinar
Charlie Lemtorp fortæller om fordelene ved fjernvarme på webinar
26. september 2020 Samfund Skrevet af: Redaktion

Alle kan deltage, når Charlie Lemtorp fra ProjectZero på onsdag holder et online webinar om, hvorfor boligejere skal skrotte deres gas- og oliefyr og skifte til fjernvarme. Der afvikles to webinarer onsdag den 30. september 2020 – et klokken 16:30 og et klokken 20:30.

Tilmelding er nødvendig. Ring  31 68 30 90 eller send en mail til [email protected]. Oplys hvilket tidspunkt du ønsker at deltage, samt navn og postnummer.

ProjectZero var den 10. september vært for et webinar der med videoer illustrerede, hvordan man som boligejer selv kan tjekke, om ens bolig har et stort varmetab og hvilke løsninger der er rentable, så der spares energi og CO2 og samtidig opnår et bedre indeklima i boligen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den kommende tid vil ProjectZero tilbyde flere online webinarer og Facebook-live events med fokus på, boligens varmetab, energieffektivisering og mindske CO2-udledningen og det næset i rækken er altså på onsdag den 30. september, som handler om fjernvarme.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...