Mød Chris Patton der udgiver engelske bøger under navnet Christoffer Petersen

Chris Paton. Foto; Jakob Schjødt-Pedersen
Chris Paton. Foto; Jakob Schjødt-Pedersen
27. september 2020 Kultur Skrevet af: Redaktion

Hvordan gik det til, at en engelsk krimiforfatter begyndte af udgive sine bøger under det danskklingende pseudonym Christoffer Petersen?

Det kan du få at vide, hvis du tropper op til gratis foredrag på biblioteket i MultiKulturhus på onsdag klokken 16:30.

Chris Paton, som i dag bor i Gråsten, er uddannet i Professional Writing fra Falmouth University i England.

Hør ham fortælle om sin vej til at blive ’indie-forfatter’, der er gået uden om de traditionelle forlag, og om hvorfor han besluttede at skrive under pseudonym.

Artiklen fortsætter under annoncen

Chris Paton har udgivet 18 romaner og 25 noveller. Flere af værkerne hører under genren ’arctic noir’ og foregår på Grønland, hvor forfatteren boede i en årrække. Også Sønderborg er scene for et blodigt drama i en af romanerne, skriver biblioteket.

Efter foredraget kan de særligt interesserede blive hængende og få gode råd om fordele og ulemper ved at udgive sine egne bøger, når forfatteren deler ud af sine oplevelser.

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...