Egen UI gør klar til at tage imod Hedensted

8. oktober 2020 Kultur Skrevet af: Redaktion

Sidste sæsons ‘onde ånd’ kommer på besøg lørdag den 10. oktober på en veltrimmet Linak Arena og spiller mod Egen UI  kl. 13.00.

I begge kampe mod Hedensted sidste sæson scorede Hedensted IF i overtiden og det resulterede i en sejr og en uafgjort kamp til Hedensted IF.

“Ærgerlige pointtab, som helst ikke skal gentage sig på lørdag, vi skal være klar helt til sidste dommerfløjt i denne kamp”, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

I denne sæsons udekamp mod Hedensted sejrede holdet fra Als hele 7-0. Det var en kamp, hvor heldet tilsmilede Egen. Hedensted var uheldige med ikke at score på store chancer på afgørende tidspunkter i kampen og Egen UI var omvendt heldige at score på næsten alle chancer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne – igen – levere en flot omgang fodbold for vort hjemmepublikum, og vise at sidste hjemmekamps ikke godkendte spil var en “enlig svale”. Vi ligger stadig nr 1 i rækken; men Fredericia “ånder os i nakken”, og der skal helst en sejr og 3 point til i den vigtige kamp på lørdag”, siger Martin Prokopek.”