Travl weekend i Frisørhuset Iris – og nu er der ‘Corona-stille’

21. december 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag aften kunne Azra M. Hadzimahovic låse til Frisørhuset Iris efter en travl weekend. Desværre skyldes travlheden at frisører fra mandag morgen er Corona-lukkede.

“Det kom helt bag på mig, at vi igen skal lukke ned, men når jeg ser smittetallene, så kan jeg sagtens se, det er nødvendigt”, siger Azra M. Hadzimahovic til SønderborgNYT.

“Vi har haft en travl weekend, hvor vi klippede en del af de kunder, som havde bestilt tid til en juleklipning. Sådan har det også været i de andre saloner og jeg håber, at de også fik hjulet deres kunder”, siger Azra M. Hadzimahovic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi alle har levet med Corona og med restriktioner siden marts måned og i Sønderborg er smittetallet stigende.

“Åbenbart er der for mange, der ikke passer på og jeg tænker på, hvad det lige er, som folk ikke forstår”, siger Azra M. Hadzimahovic, som krydser fingre for, at både hun selv og de andre frisører klarer udfordringen endnu en gang.

Hun ved, at det – trods lønkompensation – igen kommer til at koste penge at være selvstændig og lukket ned.

“Lønkompensationen hjælper selvfølgelig, men er mit frisørhus lukket i en måned, så kommer det alligevel til at koste mig 8-10.000 kroner for hver medarbejder, jeg har ansat”, siger Azra M. Hadzimahovic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udfordringen for frisører er, at hvis vi ikke kan blive klippet i den kommende måneds tid, så bliver jo ikke klippet to gange i den efterfølgende måned.

Tabt omsætning kommer aldrig ind igen.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...