Butikskunder i Nordborg får glæde af overskuddet i Kvickly

9. marts 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Mens alle de mindre butikker i Nordborg har været lukket ned, så har kasseapparaterne i Kvickly været flittigt i brug. Og det er ikke blot fødevarer, der er scannet i kasselinierne.

“Og nu giver vi en del af overskuddet fra salget af non-food-varerne videre til Nordborg Handel, så vi kan få mere liv i butikkerne”, siger souschef Jens Iversen fra Kvickly i Nordborg.

Han forstiller sig, at en del af pengene skal deles ud i de lokale butikker.

“Og så er det tanken, at butikkerne laver gavekort til deres kunder, så de også får glæde af vores overskud”, siger Jens Iversen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag aften er der møde i Nordborgs handelsstandsforening, hvor der skal snakkes om donationen fra Kvickly.

“Udover det med at butikkerne laver gavekort, så kan jeg også forestille mig, at vi laver arrangementer for nogle af pengene”, siger Jens Iversen.

 

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...