Jeanne Boel glæder sig til masser af gæster i Sønderborg Sommer Revy

21. april 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er længe siden vi har haft pressemøde her i Sønderborg Sommer Revy – og det skyldes jo, der ikke blev spillet revy sidste år. Men nu er restriktionene lempet, så vi igen kan lave revy – og folk kan trygt købe billet, fordi vi nok skal passe rigtigt godt på alle.

Sådan sagde revyejer Jeanne Boel inden hun fortalte, hvem der er med i dette års revy, Carsten Svendsen, Jeanne Boel, Jesper Lundgaard, Jeff Schjerlund og Lone Rødbroe. Kapelmesteren er igen Thomas Pakula.

“Jesper Lundgaard er en rigtig dygtig revyskuespiller, som jeg har set i Rottefælden og så synger han hammergodt”, siger Jeanne Boel og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Carsten Svendsen ringede jeg til sidste år, hvor han takkede nej, fordi han ville bruge tid med sin familie. Men i år vil han gerne og det er jeg rigtigt glad for, fordi jeg så ham gøre det helt fantastisk for år tilbage og tænkte dengang, at han selvfølgelig skal være med i Sønderborg”.

Carsten Svendsen var så heldig, at han blev en del af Cirkusrevyen sidste år – og så uheldig, at den blev aflyst.

“Jeg synes, det er dejligt at lave revy og jeg er vild med satire, humor og musikalitet – og så synes jeg, at revy bare er ekstremt dansk”, siger Carsten Svendsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan bestille din billet på Sønderborg Sommer Revys hjemmeside. 

 

 

8. maj 2024 Nordborg, Samfund

Holm er Årets Landsby i Sønderborg Kommune

8. maj 2024 Nordborg

Sønderborg Kommune kårer hvert år Årets Landsby, og dommerkomiteen kunne konstatere, at mange landsbyer gør det godt og kunne være velfortjente vindere. Men valget faldt i 2024 på Holm på Nordals, fordi der er tale om en landsby, der er kommet forbavsende godt i gang efter corona nedlukningerne. Landsbylauget har haft et beundringsværdigt aktivitetsniveau, og […]

Læs mere...