Bedste’s og Wunder-bar støtter Stafet for livet

28. juli 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Når meningen med Stafet for Livet er at deltagerne bevæger sig rundt, så har vi bestemt, at vi giver et ti-turskort til Dagens Ret til det firmahold, som har de deltagere, der gennemsnitligt når flest omgange i Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde støtter Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. Det er manden, der gemmer sig under navnet Bedste, når han svinger med gryder og pander på Rådhustorvet.

Altså kan de mest kondistærke deltagere i Stafet for Livet se frem til en middag, der er præcis som i de gode gamle dage, hvor  man lavede maden fra bunden.

– Og Wunder-bar vil selvfølgelig give en siodavand eller en fadøl til maden, siger Henrik Danekilde.  Han er en af ejerne af det populære sted, hvor ungdommen samles i aftentimerne og spisegæsterne nyder maden i dagtimerne.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...