Økonomiudvalget anbefaler at HUI får en lånegaranti

18. august 2021 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Hørup Ungdoms- og Idrætsforening har bedt kommunen om en bankgaranti på 3,5 millioner kroner og onsdag blev ansøgningen bakket op af et enigt Økonomiudvalg.

Hørup Ungdoms- og Idrætsforening, HUI, har siden februar 2019 arbejdet på at få lavet et fitnesstilbud til deres medlemmer. HUI har undersøgt muligheden for at lave fitness i deres eksisterende lokaler, men det kan ikke lade sig gøre. HUI arbejder derfor på at lave en tilbygning til Hørup Centralskole, som vil skulle opføres på et kommunalt ejet areal. Det er dog et areal, som HUI allerede lejer i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hørup Ungdoms- og Idrætsforening har lavet et glimrende forarbejde, som er beskrevet i ansøgningen og de kommer ikke til at konkurrere med de private tilbud i deres lokalområde”, siger borgmester Erik Lauritzen i kølvandet på mødet i Økonomiudvalget.

“I kommunen holder vores byggeprojekter og nu får vi at se, om foreningens også gør det”.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...