Borgermøde om en ny cykelsti mellem Broager og Nybøl

Arkivfoto
Arkivfoto
27. oktober 2021 Broager Skrevet af: Redaktion

En ny, dobbeltrettet cykelsti mellem Nybøl og Broager er på vej, og derfor inviterer kommunen til borgermøde i Broagerhallen den 3. november klokken 17. På mødet kan man se forslaget til cykelstiens placering, stille spørgsmål og komme med input.

På mødet vil der være repræsentanter fra Teknik- og Miljøudvalget, chef i Drift og Anlæg, Mette Pipper Bertelsen samt projektleder Henriette Voss.

”Jeg ser frem til borgermødet og dialogen, så vi kan komme i gang med etableringen af den nye cykelsti. Cykelstien mellem Nybøl og Broager skal gøre det nemmere at tage det sundheds- og klimarigtige valg: at vælge cyklen frem for bilen”, siger Teknik- og Miljøudvalgsformand Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Den nye cykelsti skal gøre det sikrere for de bløde trafikanter at færdes i området, især til og fra skole og daginstitutioner. Med borgermødet vil vi gerne sikre os, at alle i lokalområdet føler sig godt informeret og hørt”, siger udvalgets næstformand, Stefan Lydal.

Det at lave en cykelsti er en længere proces, som kræver VVM-screening og forhandlinger med jordejere. Derfor kan arbejdet med cykelstien først kan gå i gang i august.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...