Oplev Sønderborg Harmonikaklubs julekoncert

13. november 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Harmonikaklub og den fynske solist, Lars Kirkegaard i skøn forening. Det er, hvad der kan opleves i Musikhuset på Skovvej søndag den 21. november klokken 14:30-17.

Sønderborg Harmonikaklub har – her til deres  11. adventskoncert – inviteret fynske Lars Kirkegaard, der også var gæstespiller ved adventskoncerten i 2019.

Sønderborg Harmonikaklubs program ved adventskoncerten vil i år blive præget af julens melodier og af mange ‘syng-med-numre’ og der vil være tekster i et programhæfte, skriver harmonikaklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Harmonikaklub er nu i sit 37. leveår og har nu i des eneste år haft hjemsted i byens Musikhus på Skovvej, der byder klubben meget fine rammer.

Vores øvetider er tirsdage kl. 10 – 12, og alle er velkommen til at komme og lytte på. Sønderborg Harmonikaklub optager gerne nye medlemmer, der spiller eller bare interesserer sig for harmonikamusik.

Klubben tæller i dag 38 spillere.

Vi håber, at mange igen vil finde vej til vores adventskoncert, siger klubbens mangeårige leder, Alfred Renner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter fås ved indgangen eller bestilles på telefonnumrene 4014 7403, 6175 8623 og 7448 6429 samt på mail: [email protected]

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...