Sønderborg Kommune hædrer skønne bygninger

26. september 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I 2013 uddeler Sønderborg Kommune i samarbejde med foreningen By og Miljø for fjerde år i træk anerkendelser for smuk bygningskultur.

Anerkendelsen uddeles på arkitekturens dag den 1. oktober kl. 9.00 på Alsion, foran koncertsalen. Her vil Borgmester Aase Nyegaard uddele priser indenfor for kategorierne ”Smuk istandsættelse og vedligehold”, ”Smukt nybyggeri” og ”Smukt uderum”.

Smukt ser det jo ud.

Smukt ser det jo ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover vil Sønderborg kommune i anledningen af arkitekturens dag den 1. oktober 2013 vise nogle bygninger frem og kort fortælle lidt om dem.

Du er velkommen til at møde op de forskellige steder på følgende tider, og du kan selv vælge hvor mange du vil se. Bygninger vil blive åbnet og der vil blive vist rundt i cirka en halv time hvert sted.

  • Ringrider museet Kirkegade 8  kl. 13.00
  • Rådhuset Rådhustorvet 10 kl. 13.45
  • Møllen i Sønderborg  Rosengade kl. 14.30
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Domhuset på Kongevej 41 kl. 15.15
  • Sikringsrummet under krydset Herman Banks Gade og Kongevej kl. 16.00
7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...