Julehygge med indietoner fra The White Album

23. november 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Claus, Jakob og Frederik, der alle er sangere, sangskrivere og guitarister i bandet, har velsignet de danske og udenlandske koncertscener med deres liflige stemmer og lune fynske humor i over 10 år og tager nu hul på deres første juletour.

“Vi har altid haft et eller andet kørende med jul i det her band. Vi har ofte sendt julekort ud til de spillesteder, vi har spillet på i løbet af året og har jo også både udgivet julesingle og har for et par år tilbage været med i DRs Store Juleshow. Det føles bare rigtigt at markere det”, siger Claus Arvad i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drengene tager på en frisk lille rute gennem Danmark, med en lille afstikker til Frankfurt, og de glæder sig til at komme ud og mærke julestemningen i landets kirker og på spillestederne.

The White Album spiller i Mejeriet den 3. december.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...