New Orleans Jazz Club hyggede med en gang julejazz

12. december 2021 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag eftermiddag kunne gæsterne ved New Orleans Jazz Clus koncert lægge ører til Vestre Jazzværk – og publikum blev orienteret om rglerne for at lytte med.

“Når orkestret spiller, så lytter vi – og når de holder pause kan vi både klappe og snakke”, siger clubformand Erwin Langholz, inden musikken gik i gang.

Som halvstore drenge lyttede orkestrets musikere til datidens kendte jazzorkestre på grammofon, i radioen og i jazzklubberne og faldt i jazzgryden. Det blev deres musik. Den er de tro imod, og selv om orkestret hele tiden er i udvikling, holder det stadig snuden sikkert i sporet og leverer med stor spilleglæde god swingende og ukompliceret traditionel jazz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har Vestre Jazzværk også i mange år nydt international anerkendelse som et af de mest professionelle og velspillende inden for sin genre. Ikke alene i Danmark, men også i en lang række andre lande, som Vestre Jazzværk har gæstet, siden det blev ‘født’ i Danmarks ældste by, Ribe.

I 1989 blev orkestret hædret som æresborgere i jazzens fødeby New Orleans.

Du kan SE BILLEDER HER .

14. maj 2024 Politik, Sundeved

Borgere i Avnbøløsten fik ikke medhold i deres klage

14. maj 2024 Politik

Borgere i Avnbøløsten og omegn har klaget til Planklagenævnet, fordi Byrådet har godkendt kommuneplanen, som blandt meget andet betyder, at et område i Avnbøløsten er lagt ud som perspektivområde for en vindmøllepark. Klageren mente ikke, at Byrådet havde taget højde for den store mængde indsigelser, der var kommet. Nu har Planklagenævnet behandlet sagen og skriver, […]

Læs mere...