Sønderborg Fremad er nu en DBU-børneklub

Arkivfoto
Arkivfoto
5. januar 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Fremad har indgået en kontrakt med DBU, hvor de nu må kalde sig DBU-børneklub – og det indebærer selvfølgelig nogle krav og forpligtigelser, som klubben skal overholde.

Vi er blevet udvalgt af DBU, fordi vi allerede i dag opfylder mange af de krav og forpligtigelser, som kræves af DBU, skriver Sønderborg Fremad i en pressemeddelelse.

DBU kræver blandt andet en børneudviklingstræner og her har klubben ansat Erik Brüssow, som er et velkendt ansigt og kender klubben rigtig godt. Han har alle de holdninger og værdier, som der kræves til posten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Brüssows arbejdsområde vil være at vejlede, rådgive og hjælpe nye som gamle trænere fra U5-U12 drenge og piger.

DBU Børneklub vil fungere som en kvalitetssikring af det gode børnemiljø i forlængelsen af DBUs strategi om at skabe verdens bedste børnefodbold.

”Vi er selvfølgelige stolte over at være blevet udvalgt af DBU, og vil arbejde videre med den positive udvikling som vi er i”, siger ungdomsformand Roland Jepsen.

Her kan du læse mere om det at være DBU børneklub .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...