Dartklubben Fluen har taget hul på en lovende sæson

10. februar 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Dartklubben Fluens 1. divisions hold fik en lidt blandet sæsonopstart med et 10 – 6-nederlag i Assens – og derefter gik turen til Kælderen i Esbjerg, hvor holdet fik hevet en sejr på 10 – 6 hjem. Nu venter en udsat kamp mod Aaberaa og den spilles 25. februar på hjemmebane.

Klubbens 2. hold i 3. division startede også med et nederlag. Det var til Verninge og på hele 11 – 5. Holdets anden kamp blev spillet i Aabenraa og det blev til en sejr på 9 – 7, skriver dartklubben.

Det blev også til en sejr på 10 – 6 over Padborg, så en rigtig god start på sæsonen efter at holdet sidste sæson kæmpede for at undgå nedrykning.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. holdet i Danmarksserien startede også ud med et nederlag til Aabenraa på 10 – 6 for derefter at vinde 11 – 5 over Esbjerg og Burning Arrows, der ligeledes er fra Esbjerg, blev slået 11 – 5.

Og her skal nævnes, at landsholdsspilleren Janni Larsen vandt alle sine otte kampe i Esbjerg.

Klubbens 4. og 5. hold spiller i samme kvalifikationspulje. Og de startede med det indbyrdes opgør, hvor det blev til en stor sejr til 4. holdet på hele 13 – 3.

I weekendens kampe, hvor Kolding og Aabenraa var på besøg hos Fluen, vandt 4. holdet først 13 – 3 over Aabenraa for derefter at slå Kolding med 12 – 4 og her nævnes holdets helt store spiller, Kim Jensen, der i indeværende sæson har vundet alle sine 12 kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubbens 5. hold startede ud med en sejr på 10 – 6 over Kolding og 8-8 mod Aabenraa, hvor Steen Larsen vandt sine otte kampe.

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...