Line Nørskov Jensen er Sønderjysk Mester i skydning

Foto: Sønderborg Skyttekreds
Foto: Sønderborg Skyttekreds
16. februar 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Skytterne fra Sønderborg Skyttekreds fik en Sønderjysk Mester, Line Nørskov Jensen, og i alt syv medaljer ved Sønderjysk Mesterskab 2022 for luftgevær på 15 meter banerne i Skærbæk Fritidscenter.

Der blev skudt en Hovedskydning og en Mesterskabsskydning på hver 20 skud før DGI Sønderjylland kunne kåre de sønderjyske mestre, skriver skyttekredsen i en pressemeddelelse.

I Hovedskydning Klasse B1 var der en 1. præmie til Line von Riegen og en guldmedalje i Mesterskabsskydningen med en samlet score på 399/18 pt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var desværre ikke nok til et Sønderjysk Mesterskab, der blev vundet med 400/15 pt.

I Hovedskydning Klasse B2 fik Jessica Rose en 3. præmie. I Mesterskabsskydningen vandt Lucas Clausen sølv med 395/13 pt og det blev til en bronzemedalje til Jessica Rose med en samlet score på 395/8 pt.

I Hovedskydning for juniorskytterne Klasse J2 var der en 1. præmie til Jamie Illner og en 2. præmie til Line Nørskov Jensen.

I Mesterskabsskydningen blev Line Nørskov Jensen Sønderjysk Mester med en samlet score på 399/10 pt. Bronzemedaljen gik til Jamie Illner med en score på 397/19 pt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I klassen Å1 vandt Emma Sofie Vogt Widtfeldt 3. præmien i Hovedskydningen og en bronzemedalje i Mesterskabsskydningen.

I Å2 var der en 2. præmie i Hovedskydningen og en sølvmedalje i Mesterskabsskydningen til Jimmy Illner.

Der deltog i alt 21 skytter fra Sønderborg Skyttekreds.

5. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Vi hjælper voldsramte kvinder og børn når de er ude af krisecentret

5. maj 2024 Frivillige

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har en gruppe frivillige, som danner værn om voldsramte kvinder og deres børn, når de er ude af volden og er flyttet fra et krisecenter. “Jeg er uddannet pædagog og stoppede med at arbejde, så jeg kontaktede Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og kom efter en tid i ‘huset’ med i efterværnsgruppen, […]

Læs mere...