Symfoniorkestret spillede sammen med unge talenter

17. marts 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften spillede Sønderjyllands Symfoniorkester og de unge talenter fra Musikskolen en såkaldt workshop-koncert i koncertsalen i Alsion – og det blev en herlig oplevelse for alle de musikglade mennesker, som havde taget plads på stolerækkerne.

“Det er sjette gang, der har været workshop-forløb og traditionen tro, så rundes der af med en koncert, hvor musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkster er på scenen sammen med de dygtige elever fra MGK-forløbet på Musikskolen”, sagde symfoniorkestrets chef, Nikolai Andersen, i sin velkomst.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og et gode, vi ikke må glemme, det er, at musikskoleleverne trækker gennemsnitsalderen i dagens orkester gevaldigt ned og det er jo dejligt”.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...