Besøg Soroptimisternes julemarked

7. november 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Soroptimisterne holder julemarked torsdag 21. og fredag 22. november kl. 10 – 17 på Sønderborg Bibliotek. Her sælges smart tøj, smykker, tasker, juledekorationer, julekort og mange andre lækre ting for den kræsne gæst.

Lad dig friste på Sønderborg Soroptimistklubs julemarked, mens du kommer i før-julestemning og støtter en god sag. Sønderborg Soroptimistklub er en humanitær organisation med fokus på kvinder og børns vilkår.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemarkedet byder bl.a. på:

Julesmåkager, gelé, tøj, tasker, tørklæder, keramik, juledekorationer, julepynt, julekort, hjemmestrikkede sokker, grydelapper, soroptimisternes kalender og meget mere.

Overskuddet går til soroptimistklubbens indsatsområder her i Sønderborg.

Soroptimisterne uddelte i maj måned 60.000,- kr. til udvalgte kvinder og foreningen TUBA – og arbejder trøstigt videre med at skaffe penge til næste års donationer. Julemarkedet er en vigtig del af dette arbejde.

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...