Fælleslisten er en af landets bedst etablerede lokallister

Arkivfoto
Arkivfoto
8. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg sætter rekord i antallet af spidskandidater til kommunalvalget. 17 lister er stillet op.

Udover de klassiske og landsdækkende partier samt Slesvigsk Parti og Fælleslisten stiller også Alssundlisten, Social Balance, Alsisk parti, Danskernes Parti, Rygerlisten og Nepotistisk Omegnsliste op.

Fælleslisten er en af landets bedst etablerede lokallister. Ved valget i 2009 trak Fælleslisten over 23 procent af stemmerne, hvilket medførte at borgmesterkæden kom til at hænge om partiets spidskandidat Aase Nyegaard, skriver dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Tre lister fra de gamle kommuner fandt sammen ved kommunesammenlægningen og opskriften på vores succes er virkeligt hårdt arbejde, siger Aase Nyegaard.

Bortset fra John Brædder fra Guldborgsund Kommune er Aase Nyegaard den eneste danske borgmester, der er valgt for en lokalliste.

 

 

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...