Festligt og flot cykeloptog i Broager

1. juli 2022 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Knallertklubben Hanhøøn i Broager var selvfølgelig med i det store cykeloptog, som er en seværdighed ud over det sædvanlige, når der er ringridning i Broager – og klubben rullede gennem byen i en ’Hanegaard’ med en bemanding på ni mand.

”Vi kender hinanden fra skoletiden og selvfølgelig er vi – sammen med mange andre – med til at bakke op om vores ringridning”, siger Matthias Moisen til SønderborgNYT.

Broager Sparekasse havde også samlet et hold, som havde held med at tiltrække sig opmærksomhed fra politiet – ikke fordi de ikke kunne cykle, men fordi en alarm i banken gjorde, at politiet kom farende for at tjekke.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange cykelhold mødtes på parkeringspladsen ved Broager skole og derfra gik det – for fuld musik – gennem byen – hvor folk stod tæt pakket for at se –  og frem til ringriderpladsen. Undervejs blev der kastet masser af slik ud til de mange børn, om også var kommet for at se de flotte cykler.

Du kan SE BILLEDER HER.

14. maj 2024 Samfund, Sønderborg

På søndag kan børn møde Hr. Skæg til Børnefestival

14. maj 2024 Samfund

På søndag kan du træde ind i en verden af ren magi og uforfalsket glæde – Børnefestivalen i Sønderborg er igen på Ringriderpladsen fra klokken 10 til 15 og klar til at overraske, begejstre og skabe uforglemmelige øjeblikke. Det er de to tidligere kolleger, Morten Mehlberg og Bo Zachariassen, har lavet foreningen Kulturgenerator og de […]

Læs mere...