Ringriderfestens StreetFood-område blev en flot succes

12. juli 2022 Ringriderfesten Skrevet af: Ole Kæhler

Ringriderfestens StreetFood-område blev en succes og det var især fredag og søndag, hvor det vrimlede med mennesker på Ringriderpladsen, at der blev langet lækre retter over disken i de forskellige boder.

“Det var et anderledes setup, som aldrig er set i Sønderborg og det giver jo anderledes oplevelser til gæsterne”, siger styrmanden i StreetFood-området, Ingolf Hansen, til SønderborgNYT.

“Det betyder også noget, at de mange boder gav en stor variation i den mad, som kunne købes. Og så glæder det mig, at flere end 200 kvinder nød vores Tøse-Tapas, mens herrerne var til Herrefrokosten”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streetfoodområdet var optimeret, så det emmede af hygge, fest og et helt særligt udvalg af mad- og drikkevarer.

De våde varer: Visselulle:Vin & bobler –  The Mojito Factory: Drinks & cocktails – Street Food Baren :Øl & vand – Als Risteri: Kaffe.

Madboderne: Lazy Dog – super gode burgere – Oriental Express – Vietnamesisk gadekøkken –  Mads & Mikkel: Mad & dessertpandekager – Döner King: Durum, kebab & falafel –  Mormor Mad:Boller i karry & tarteletter – Mommark Marina: Hjemmerøget laks eller fiskefrikadeller med kartoffelsalat – Friends & Fries: Nyfortolkning af pomfritter & klassiske retter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag formiddag blev kræfterne brugt på at slette sporene efter StreetFood-boderne.

Du kan SE BILLEDER HER.

14. maj 2024 Politik, Sundeved

Borgere i Avnbøløsten fik ikke medhold i deres klage

14. maj 2024 Politik

Borgere i Avnbøløsten og omegn har klaget til Planklagenævnet, fordi Byrådet har godkendt kommuneplanen, som blandt meget andet betyder, at et område i Avnbøløsten er lagt ud som perspektivområde for en vindmøllepark. Klageren mente ikke, at Byrådet havde taget højde for den store mængde indsigelser, der var kommet. Nu har Planklagenævnet behandlet sagen og skriver, […]

Læs mere...